Termoformare sticla acrilica

Inca de la infiintarea companiei, am lucrat intr-un parteneriat strans si proactiv cu clientii nostrii pentru a le oferi cele mai bune servicii de termoformare sticla acrilica pentru diferite proiecte si produse.

Despre termoformare sticla acrilica

Metodele noastre sunt rapide, fiabile și multifuncționale, producând standarde exigente care asigură o performanță excelentă a produselor.

Ce este termoformarea?

Toate materialele plastice reacționează la căldură. Termoformarea este un proces prin care foile de plastic plate sau panourile tăiate sunt încălzite la temperaturi specifice și apoi sunt remodelate în piese curbate. Curbura este obținută prin matrițe (create intern) care permit echipei de fabricare să obțină curbura cu raza dorită. Aceasta este o metodă excelentă pentru picioare de masă curbate, litere de semnalizare 3D, corpuri de iluminat circulare și multe alte aplicații.

Utilizari comune ale termoformarii?

Termoformarea este aplicabilă la multe utilizări. Una dintre cele mai comune aplicații este ambalajul rigid pentru bunuri de consum și produse alimentare. Cu toate acestea, termoformarea este utilizată și în multe alte tipuri de aplicații datorită fiabilității și eficienței sale. Alte utilizări potențiale ale termoformării includ orice, de la crearea de suprafețe de lungă durată pe automobile până la fabricarea de jucării pentru copii.

Cum funcționează serviciile noastre de imprimare UV

Calitate

La Vision Allinone Deco, fiecare proiect este luat în considerare cu atenție la costuri și este analizat cu atenție pentru a preveni problemele de producție. Funcționând ca o extensie specializată a facilităților clientului nostru, asigurăm o combinație optimă de preț, calitate și livrare la timp.

Convenabil

Vision Allinone Deco va ofera servicii de termoformare atat in Bucuresti cat si in Ilfov si suntem determinati sa obtinem rezultate bune pentru clientii nostri.

Echipati

Dispunem de echipamentele necesare pentru proiecte de prototipare si productie.

Oferim servicii de prelucrare de mase plastice prin termoformare. Producem elemente termoformate, executate prin incalzirea si vacuumarea diverselor materiale plastice, inclusiv finisarea exacta dupa conturul dorit.

De ce Vision Allinone Deco?

Vision Allinone Deco va ofera servicii de termoformare sticla acrilica

Piesele termoformate nu prezintă porozitate, urme de scufundare/traversare și alte condiții de suprafață nedorite care sunt comune altor procese de producție. În schimb, termoformarea plasticului oferă un finisaj fără imperfecțiuni, împreună cu detalii fine.

 Avantajele termoformarii:

 • Productie rapida in functie de produs
 • Solutie rentabila din punct de vedere al confectionarii
 • Este un proces mai rapid în comparație cu alte metode de fabricație.
 • Acrilicul are capacitatea de a tolera extinderea dimensiunilor
 • Este compatibilă cu numeroase tipuri de materiale termoplastice prelucrate.
 • Termene scurte de execuție
 • Experiență pe piață
 • Prețuri competitive
 •  Produsele finale pot fi atrăgătoare din punct de vedere vizual.

Materiale pentru servicii de termoformare

Gregstrom realizează componente termoformate personalizate din materiale plastice precum ABS, acrilic/PVC, HIPS, HDPE, LDPE, PP, PETG și policarbonat. Termoplasticele sunt o categorie largă de materiale plastice care pot fi încălzite și răcite, apoi topite și răcite din nou.

Pentru proiectanții de produse, alegerea materialului termoplastic potrivit înseamnă să își pună și să răspundă la o serie de întrebări.

 1. Care este aplicația?
 2. Se aplică anumite cerințe de reglementare?
 3. Piesele necesită un finisaj, o culoare sau o textură specifică?

Materialele transformate variază de la materiale plastice standard până la polimeri de înaltă performanță și compozite termoplastice:

 • Polimeri utilizați pe scară largă: PE, PP
 • Polimeri tehnici: ABS, PC, Kydex
 • Polimeri de înaltă performanță: Ultem®, PEEK
 • Compozite termoplastice

 

Aici, la Vision Allinone Deco, ne place ceea ce facem. Știm că calitatea muncii noastre vorbește de la sine, dar știm, de asemenea, că este nevoie de mai mult decât o muncă “bună” pentru a face clienții fericiți. De aceea, ne asigurăm că acordăm fiecărui proiect grija și atenția pe care o merită.

Aveți o cerere specială sau o idee creativă de termoformare sticla acrilica?

Vision Allinone Deco va lucra cu dumneavoastră pentru a dezvolta și îmbunătăți conceptele, pentru a crea noi idei și planuri, pentru a proiecta lucrări de artă sau pentru a lucra cu ceea ce ați creat deja.

VDD Staging