0%

LEMN SI TEXTILE

Tãiere laser , gravare laser,debitare CNC si gravare CNC a lemnului inclusiv furnir, MDF, lemn balsa

Vision Design Deco este soluţia idealã pentru gravare lemn, taiere lemn si cherestea. Se poate  taia sau grava lemnul pentru a crea obiecte decorative, lucrãri artistice, suveniruri, decoraţiuni de tot felul (Crãciun, ziua mamei, Dragaobete, Paste, si chiar venirea pe lume a unui copil), cadouri, machete de arhitecturã sau chiar texte. Gravarea laser a lemnului aduce rezultate impecabile, iar marginile vor avea un finisaj de ȋnalta clasã.

Personalizarea produselor este extrem de importantã: textul sau liniile aplicate pot face din produsul dvs. o operã de artã.

Exista mai multe tipuri de lemn şi de cherestea ce pot fi taiate sau gravate cu laserul si cu router CNC: Lemn de arin, lemn de balsa, lemn de fag, lemn de cedru, lemn fin, lemn natural, MDF din lemn natural, lemn masiv sau furnir

Departamentul nostru de creaţie vã pune la dispoziţie modele inspirate de linii naturale curate, precum și figuri geometrice ce dau un plus de elegantã. Putem modifica toate produsele noastre pentru a satisface nevoile dvs. . Fie că este vorba de grafică cu litere sau florale utilizaţi una dintre modelele noastre de artă sau va vom ajuta să vă creați propria opera de artã.

Personalul nostru va lucra cu dvs. pe tot parcursul procesului de fabricație, contribuind la crearea de proiecte de succes care depășesc toate așteptările. Mulți clienți fericiți sunt marturie a angajamentului nostru.

Material brut

2df638dbf4553f7c80433ecf1bd5c8e0

Produse finite

Poate fi folosit in combinatie cu alte materiale precum hartia sau oglinda acrilica.

Tãiere piele / textile

Vision Design Deco poate folosi tehnologia de tăiere rapidă și ușoară de diverse produse textile și țesături. Textilele adecvate pentru tăierea cu un laser includ materiale cu diferite texturi precum in, bumbac, matase, piele si chiar cauciuc.

Pielea şi textilele ȋn general sunt un material versatil ideal pentru tãierea elegantã si gravare. Prin acesta gravare personalizatã, oferiţi valoare suplimentarã produselor dvs.

La taierea, marcarea şi gravarea laser a pielii design-urile sunt arse in piele ceea ce reprezintã un avantaj datoritã  marginii curate şi etansatã de taiere pe care o produce oferind astfel un rezultat neted.

Materialele sintetice raspund foarte bine la tăiere cu laser. Ele conțin foarte des plastic sau poliester. Raza laser topește poliesterul într -o manieră controlată, care asigură margini ce nu se destrama.

wood laser cut
lemn-div5
piele-textile3
pattern
http://vdd.ro/wp-content/themes/yunik-installable/
http://vdd.ro/
#EDB44D
style1
scrollauto
Loading posts...
#f0f0f0
on
none
loading
#f0f0f0
Sort Gallery
http://vdd.ro/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off