0%

HARTIE SI CARTON

HomeMATERIALEHARTIE SI CARTON

Un nou tip de artã este tăiere hârtiei cu laser. Hârtia tăiată la laser are capacitatea de a crea modele delicate si complicate.

Suntem încântați să vă oferim posibilitatea de a fi creativi prin acest serviciu unic, astfel tot ce visati putem crea.  Acest serviciu vă oferă o varietate de aplicații, o varietate de forme , modele, monograme, etc. , complicat tăiate din hârtie simpla, duplex, triplex, carton etc.

Tăieturi precise și curbe ascuțite sunt ușor de a produs cu un sistem laser. Produse de specialitate efectuate prin mai multe procese în aceeași zonă de lucru , inclusiv prin decupare, tăiere, perforare și marcare  (gravare). Misiunea noastrã este de a arăta cât de ușor este să se adauge valoarea și impact decuparii cu laser pentru aplicații  publicitare, papetărie și de ambalare. Suntem dornici de a răspunde cerintelor dvs.

Suntem mai mult decât un serviciu de producție, suntem o resursă de design și sprijin pentru urmatorul dvs. proiect inovator și de succes.Acum putem completa gama de servicii si cu imprimare UV pe hartie ,carton,etc.Dispunem de un utilaj cu masa de lucru 400x800mm.

hartie si carton
pattern
http://vdd.ro/wp-content/themes/yunik-installable/
http://vdd.ro/
#EDB44D
style1
scrollauto
Loading posts...
#f0f0f0
on
none
loading
#f0f0f0
Sort Gallery
http://vdd.ro/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off