0%

MATERIALE

STICLA ACRILICA, OGLINDA ACRILICA, PLACI PVC

Sticla acrilicã este cunoscutã şi sub denumirea de Plexiglas şi poate fi transparentã sau coloratã şi este o soluţie nouã şi inovatoare menitã sã  ȋnlocuiascã geamul din sticlã. Este mult mai usoarã şi mai transparentã decat sticla şi ȋn plus este mult mai rezistentã la şocuri şi la impact.

LEMN SI TEXTILE

Vision Design Deco este soluţia idealã pentru gravare lemn, taiere lemn si cherestea. Se poate  taia sau grava lemnul pentru a crea obiecte decorative, lucrãri artistice, suveniruri, decoraţiuni de tot felul (Crãciun, ziua mamei, Dragaobete, Paste, si chiar venirea pe lume a unui copil), cadouri, machete de arhitecturã sau chiar texte. Gravarea laser a lemnului aduce rezultate impecabile, iar marginile vor avea un finisaj de ȋnalta clasã.

HARTIE SI CARTON

Un nou tip de artã este tăiere hârtiei cu laser. Hârtia tăiata la laser are capacitatea de a crea modele delicate si complicate. Suntem încântați să vă oferim posibilitatea de a fi creativi prin acest serviciu unic, astfel tot ce visati putem crea.  Acest serviciu vă oferă o varietate de aplicații, o varietate de forme , modele, monograme, etc. , complicat tăiate din hârtie simpla, duplex, triplex, carton etc.

pattern
http://vdd.ro/wp-content/themes/yunik-installable/
http://vdd.ro/
#EDB44D
style1
scrollauto
Loading posts...
#f0f0f0
on
none
loading
#f0f0f0
Sort Gallery
http://vdd.ro/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off